Theorie examen kopen is makkelijker geworden!

Vanaf 1 mei 2019 is het voor rij- en theoriescholen niet meer mogelijk om naamloze theorie examenplekken in te kopen. De theorie examens kunnen alleen nog gekocht worden als deze direct worden gekoppeld aan een kandidaat.

Het examen reserveren is makkelijker geworden! 😃

Het grote voordeel van deze nieuwe regeling is dat de wachttijden voor het reserveren van een theorie examenplek veel korter is geworden. Je hoeft dus niet meer 3 weken te wachten voordat je examen kunt maken! Dit komt omdat geen enkele rij- of theorieschool een voorraad aan examens meer kan inkopen.

Je kunt gemakkelijk een theorie examen aanvragen via het CBR.

Log in via je DigiD en kiest een examendatum dat jouw goed uitkomt. Als je nog geen DigiD hebt, kun je deze hier aanvragen.

Je kunt ook een theorie examen door je rijschool laten aanvragen, maar het is vaak handiger om dit zelf te doen met je agenda bij de hand.

Wat betekent dit voor jou?

Je kunt bij ons nog steeds terecht voor de allerbeste theoriecursus die er is! De prijs hiervan blijft hetzelfde, namelijk €100. Ter voorbereiding krijg je ook nog een gratis toegang tot het Lite Pakket+ van onze online theorie cursus t.w.v €39,95.

Dagcursus.gif

Eindelijk de focus op kwaliteit! 🚀

Het is dus niet meer mogelijk om “alles-op-1-dag” te doen! Onze focus heeft altijd gelegen op de kwaliteit van de les en een goede voorbereiding op het examen. Daarom hebben wij nooit alles op 1 dag aangeboden. We zijn blij dat het CBR onze filosofie deelt.

Een ander voordeel is dat wij vaste cursusdagen aanbieden, namelijk elke dinsdag en elke donderdag! De lessen zijn nog steeds van 08:45 tot 16:00 uur. Om de kwaliteit te bewaken zijn onze klassen niet groter dan 15 personen!

Meld je snel aan.