Pakketten
Hoe werkt het?Contact
Bestellen
Inloggen
Bestellen Inloggen
Blog Post

4 redenen om te leren via een online auto theorie cursus

Theorie Toppers - 4 min lezen

Wat zijn de voordelen van een online cursus ten opzichte van een dagcursus? Waarom zou ik moeten kiezen voor een online cursus in plaats van leren uit een boek? Dit zijn vragen die we regelmatig krijgen van mensen die geïnteresseerd zijn in onze online auto theorie cursus. In dit artikel zullen we de 4 belangrijkste redenen geven waarom het slim kan zijn om te leren via een online auto theorie cursus.

1. Bekijk waar je wil, wanneer je wil, hoe vaak je wil

Een groot voordeel van de online cursus is dat je niet meer gebonden bent aan de tijden van een dagcursus. Dat lijkt misschien iets kleins maar het scheelt echt een hoop! Je hoeft bijvoorbeeld geen hele dag vrij te nemen van school of werk. Daar voor in de plaats kun je de cursus lekker streamen, laag op de bank.. 

Andere voordelen van online stream:

  • Je kunt de cursus op elk platform bekijken: computer, tablet, smartphone (iOS en Android).

  • Binnen de tijdsduur van je gekozen pakket kun je de cursus zoveel streamen als je maar wilt.

  • Zolang je een WiFi verbinding hebt of beschikt over voldoende data kun je de cursus streamen waar je wil. 

2. Het scheelt tijd, geld en energie

Het streamen van de online cursus bespaard je enorm veel tijd.

Denk maar eens aan de tijd dat je het scheelt om met het openbaar vervoer naar de cursus locatie te komen (en terug). Zeg maar daaaaaaaag tegen het gezeik van lange reisafstanden of weg regenen op verlaten bushaltes. 

Aanvankelijk van welk pakket je kiest is de online cursus vaak vele malen voordeliger dan een dagcursus. Voor slechts €49,99 kun je het Premium Pakket kopen en kun je voor 3 weken zoveel streamen als je maar wilt. 

3. De online cursus is altijd up-to-date

Het grootste en tegelijkertijd zeer belangrijk verschil tussen onze online cursus en leren uit het boek is het feit dat boeken vaak achterhaald zijn. Een boek printen en publiceren kost niet alleen veel geld. Het is ook extreem tijdsintensief. Dus voor 'enkele’ nieuwe verkeersregels wordt er niet zo snel een nieuwe oplage gedrukt.  

Maar deze 'enkele’ nieuwe verkeersregels kunnen wel het verschil betekenen tussen slagen of zakken! 

Dit probleem hebben wij niet met onze online cursus. De flexibiliteit van het in -en uitvoeren van nieuwe vragen is ingebouwd in het productie proces. Nieuwe vragen? Hoogst waarschijnlijk hebben wij die al verwerkt in de cursus! Terwijl jij nog een boek uit 2012 aan het lezen bent. 

4. Besteed extra aandacht aan de onderdelen waar jij moeite mee hebt

Sowieso is onze cursus 100% examen gericht. Dat betekent dat wij voor jou het onderscheid hebben gemaakt tussen de hoofdzaken (belangrijk) en de bijzaken (minder belangrijk). Het noodzakelijk dat je de belangrijkste verkeersregel begrijpt. Met de nadruk op begrijpt.

Je hebt er niets aan om de regels alleen te onthouden voor het examen en daarna weer vergeet. Zolang je de verkeersregels écht begrijpt zul je voor de rest van je leven een veilige bestuurder zijn. Dat is wel zo fijn voor alle weggebruikers. Daarnaast kan je moeder met een gerust hart kan gaan slapen als jij tot laat in de nacht op pad bent 🙄

Sommige onderdelen zul je moeilijker vinden dan andere. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt om door de hoofdstukken te bladeren. Op die manier leer je in eigen tempo.


Wat kun je verwachten van een online auto theorie cursus?

Voordelen:

  • 8 hoofdstukken waarin alle onderdelen, vragen én antwoorden worden behandeld die je kunt verwachten tijdens elk CBR examen!

  • Onbeperkt streamen, net als Netflix

  • 1 week, 3 weken of 1 maand toegang

  • Duidelijke uitleg in een begrijpelijke taal!

Auto


Heb je moeite met de verkeersborden?

Voor jou hoeft dat nu geen probleem meer te zijn! We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen.

Download deze borden tijdelijk GRATIS! 🤯