Waarom een theorie opleiding van grote waarde is.

De voornaamste reden waarom mensen zich inschrijven voor een theorie opleiding is om in één keer te slagen. Waarom zoveel tijd, pijn en moeite steken in het kopen van studieboeken of het volgen van een e-cursus als je je certificaat praktisch kunt kopen? Dat is de gedachte die heerst bij veel van onze cursisten.

En ja, tuurlijk is het lekker om in één keer te slagen. Het is immers een kleine investering waar je je leven lang profijt van hebt. Echter moet je niet onderschatten wat onze opleiding voor waarde bied voor de toekomst van je rij gedrag. 

Meer dan slagen voor je examen.

Wij gaan verder dan er simpelweg voor zorgen dat jij slaagt voor je theorie examen. Onze doelstelling is om een bijdrage te leveren aan een veiliger verkeer. Dat houd in dat de verkeersregels en situaties die wij je leren je zullen bij blijven in de toekomst.

Het examen is een moment opname en daarvoor helpen wij je om in een keer te slagen. Het dagelijks verkeer daarentegen vereist focus en kennis van zaken. Daarom steken wij veel aandacht in het goed en adequaat overbrengen van de stof. Om die reden maken we geen gebruik van stiekem trucs. Het gebruik van ezelsbruggetjes blijkt echter wel een doeltreffende methodiek.