Pakketten
Hoe werkt het?Contact
Bestellen
Inloggen
Bestellen Inloggen
Blog Post

Bestaat er echt zoiets als een 100% slagingskans?

Theorie Toppers - 3 min lezen

Veel theorie scholen claimen een 100% slagingskans te hebben. Sommige opleiders gaan zelfs zo ver als een 100% slagingspercentage. Dit is natuurlijk klink-klare onzin! We leggen je graag uit waarom. 

Wat betekent 100% slagingskans nou eigenlijk?

In feite heb je altijd een 100% slagingskans. Dit is niets unieks. Bij elke examen dat je aflegt bestaat er een 100% kans dat je zult slagen. Deze kans bestaat er ongeacht je hebt geleerd, hulp hebt gekregen van anderen, of simpelweg alle antwoorden hebt. Er is ALTIJD een kans dat je zult slagen.

Dit betekent niet dat je voor 100% zult slagen!

Het is simpelweg een woordspeling waarmee veel theorie opleiders je proberen over te halen. Ze 'verkopen' je het idee dat je 100% zult slagen. Zolang je maar wél eerst de cursus bij hun volgt. De waarheid is echter dat het resultaat geheel afhangt van jou inzet, oplettendheid en het lesmateriaal. 

Het feit dat sommige theorie scholen zeggen dat ze een 100% slagingspercentage hebben is een glasharde leugen.

Geen enkele opleider heeft een 100% slagingspercentage. Elke dag zakken er kandidaten tijdens het CBR examen. Ongeacht of zij een cursus hebben gevolgd of zelf hebben gestudeerd. 

Betekent dit dat een theorie opleiding overbodig is?

Nee. Zeker niet. Het betekent wél dat je er goed van bewust moet zijn dat er altijd een kans bestaat dat je niet zult slagen. Net zoals er een kans is dat je 100% zult slagen. Wees scherp op de belofte van de opleider en maak kritisch de afweging of zij die belofte waar kunnen maken


Wat is onze belofte?

Onze belofte is heel simpel: Wij garanderen en beloven dat wij ons 100% inzetten om ervoor te zorgen dat in één keer zult slagen voor je theorie examen. 

Kwaliteit staat voor ons altijd op nummer 1

Ons lesmateriaal wordt regelmatig herzien en aangepast. Onze opleiders worden intern getoetst op kennis en worden beoordeeld aan de hand van het slagingspercentage. 

Onze belofte geldt voor onze service. Wij garanderen en beloven dat wij ons 100% inzetten om ervoor te zorgen dat jij onze service als positief ervaart. Vanaf het eerste contact tot het moment dat jij de eigenaar bent van je theorie certificaat. 

Lees ook

  • Hoe ga je om met faalangst voor je theorie examen?

Klaar voor de start?

Begin vandaag met het leren voor je theorie examen.

Auto Deluxe

Prijs
€64,99
Aantal dagen
31
Oefenexamens
7
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Engelse ondertiteling 🇬🇧
Streamen op 1 scherm tegelijk
Aanbevolen

Auto Premium

Prijs
€54,99
Aantal dagen
21
Oefenexamens
5
Overzicht Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Engelse ondertiteling 🇬🇧
Streamen op 1 scherm tegelijk

Auto Lite

Prijs
€44,99
Aantal dagen
7
Oefenexamens
3
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Engelse ondertiteling 🇬🇧
Streamen op 1 scherm tegelijk