Nieuwe samenwerking met Rijschool Rijzo!

Vandaag hebben we leuk nieuws!

We hebben namelijk wederom een overwinning te vieren. 

Sinds wij onze deuren hebben geopend hebben we onze nadruk gelegd op de kwaliteit van onze dienstverlening en de kwaliteit van het lesmateriaal. Bij elke beslissing die wij nemen stellen we onszelf de vraag; draagt het bij aan de kwaliteit? 

Elk antwoord anders dan een overtuigende "JA" is een reden voor ons om het idee of de samenwerking af te slaan. 

Omdat wij dit consequent blijven hanteren, behouden we onze kwaliteit en worden wij steeds meer herkend als een auto theorieschool die kwaliteit levert. 

Dit is natuurlijk fantastisch voor alle kandidaten die cursus bij ons volgen, maar ook voor de rijscholen waar zij vervolgens verder gaan om het rijbewijs te behalen. 

Het zijn namelijk de rijscholen de theorie vertalen naar de praktijk en de kandidaten klaarstomen voor het roze plastic kaartje. 

Proost op een nieuwe samenwerking! 🥂 

Rijschool Rijzo heeft een aantal leerlingen bij ons in de klas gehad. Niet alleen waren de kandidaten zeer te spreken over ons, maar ook rijschool Rijzo vond het erg prettig dat de kandidaten de theorie écht begrepen.

Rijschool Rijzo heeft een super hoog slagingspercentage, rijdt lekker veel (in het examengebied) en heeft voordelige pakketen voor iedereen. 

Neem even een kijkje op hun website.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en hopen onze kandidaten en rijschool Rijzo extra waarde te kunnen bieden.