Autoverlichting! Wat weet jij er van? - CBR Auto Theorie Examen

Autoverlichting! Wat weet jij er van? - CBR Auto Theorie Examen

Auto’s hebben veel toeters en bellen. Elk knopje op je dashboard dient voor een eigen functie. Zonder de juiste kennis van deze knoppen, kan het zomaar zo zijn dat je de verkeerde signalen afgeeft en daardoor misschien wel een gevaarlijke situatie creëert.

In dit artikel willen we ons voornamelijk richten op de knoppen en handels die verantwoordelijk zijn voor de verlichting. Het dimlicht is het meest bekende van alle verlichten. Dit is dan ook je nummer 1 verlichting. Deze voer je altijd en overal; ‘s ochtends, ‘s avond en ‘s nachts.

Welke autoverlichting moet je gebruiken tijdens het rijden? Alle auto verlichtingen die je moet kennen voor het auto theorie examen worden in deze video behandeld op een begrijpelijke en simpele manier die je van ons gewend bent! Als je onze YouTube filmpjes handig vindt ga je onze online cursus écht fantastisch vinden!

Onze online theorie cursus heeft een super hoog slagingspercentage!

Als je de bovenstaande video goed vindt, ga je onze online theorie cursus helemaal GE-WEL-DIG vinden!

Voordelen:

  • 8 hoofdstukken waarin alle onderdelen, vragen én antwoorden worden behandeld die je kunt verwachten tijdens elk CBR examen!

  • Onbeperkt streamen, net als Netflix

  • 1 week, 3 weken of 1 maand toegang

  • Duidelijke uitleg in een begrijpelijke taal!

Klik hier voor meer informatie

Auto theorie videocursus online oefenenDownload meteen alle verkeersborden je MOET kennen!

Verkeersborden die je MOET kennenWe hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen. Veel van deze borden kun je exact verwachten tijdens het theorie examen. Dus doe er snel je voordeel mee!

Download deze borden tijdelijk GRATIS! 🤯