Theorie Tip - Voorrang en Voorrangsregels

Heb jij ook moeite met het auto theorie examen?

De kans is groot dat je al een keer eerder examen hebt gedaan. Dat is namelijk niet zo verwonderlijk. Jaarlijks zakken er namelijk nog steeds meer kandidaten minimaal 1 keer voor het theorie examen dan kandidaten die in 1 keer slagen. 

Een belangrijk, en ALTIJD terugkerend onderdeel bij elk CBR examen gaat over voorrang verlenen en de voorrangsregels.

Voorrang en voorrangsregels

Tijdens onze theoriecursus besteden wij hier veel aandacht aan. Het gaat er namelijk om dat je écht begrijp waarom je bijvoorbeeld een voetgangen voorrang moet verlenen. Of hoe je het beste kunt handelen bij een gelijkwaardig kruispunt. Sterker nog, wat is een gelijkwaardig kruispunt?

Wat veel kandidaten voor het theorie examen vergeten is dat de kennis van de theorie ook wordt getoetst tijdens het praktijk examen. Vergeet ook niet dat je na het behalen van je theorie examen ook nog gaat deelnemen aan het verkeer. Een goede kennis van de voorrangsregels zullen de verkeersveiligheid van jouw en mede weggebruiken waarborgen.

Speciaal voor jou hebben wij een korte video opgenomen waarin Quincy op een simpele en toch effectieve manier de basis van voorrang en voorrangsregels uitlegt. 

Na het bekijken van bovenstaande video beschik je over de basis van de voorrang en voorrangsregels. Aan de hand van deze basis kun je al een hoop altijd vragen makkelijk beantwoorden tijdens het examen! Wij hopen dat je er wat aan hebt. Laat ons weten of je het nuttig vind.


Wist je dat wij ook een Online Auto Theorie Cursus hebben?!

Super handig voor als je buiten Amsterdam en omstreken woont.

Voordelen:

  • 8 hoofdstukken waarin alle onderdelen, vragen én antwoorden worden behandeld die je kunt verwachten tijdens elk CBR examen!

  • Onbeperkt streamen, net als Netflix

  • 24 uur, 4 dagen of 1 week toegang

  • Duidelijke uitleg in een begrijpelijke taal!

 Klik hier voor meer informatie 🚀


Heb je moeite met de verkeersborden?

Voor jou hoeft dat nu geen probleem meer te zijn! We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen.

Download deze GRATIS 🤯