Waarom werkt onze online auto theorie cursus wel?

Waarom werkt onze online auto theorie cursus wel?

Er is veel te zeggen over auto theorie opleiders. Er zijn tegenwoordig zoveel bedrijven die zeggen "de beste" auto theorie cursus van Nederland te verzorgen. De meeste claimen zelf een "100% slagingsgarantie", weer andere zeggen dat je "voor één prijs onbeperkt cursus mag volgen" om er vervolgens achter te komen dat er maar 1 cursus per maand wordt aangeboden.

Maar gelukkig is het lang niet allemaal slecht. Er zijn een groot aantal theorie scholen die echt het beste met hun kandidaten voor hebben. Theorie scholen die er op zijn gebrand de theorie aan te leren op een manier waar kandidaten in de toekomst nog écht wat aan hebben. Met trots kunnen wij zeggen dat Theorie Toppers zo een school is!

Bij Theorie Toppers hebben wij een droom, en dat is om bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid van Nederland. In feite willen wij al onze kandidaten omtoveren tot Veilige, Vriendelijk en Verantwoordelijke bestuurders. We noemen dit de 3 V's van Theorie Toppers. Door de juiste kennis te leren kunnen wij in feite levens redden. Daarom nemen wij onze taak zeer serieus. Het gaat bij ons om meer dan alleen het theorie examen. 

Om een positieve bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid is het van groot belang om zo veel mogelijk kandidaten te helpen. Maar als we veel kandidaten helpen is het natuurlijk ook erg fijn als we de theorie kunnen aanleren op een leuke manier. Dat is dan ook een belangrijke peiler binnen het bedrijf.

Wij maken slagen voor het theorie examen leuk! 😃

Waarom een online auto theorie cursus?

Theorie Toppers is begonnen als standaard theorie school. Daarmee bedoel ik dat wij een leslokaal hadden waarin wij kandidaten les gaven. Deze les methode staat bekend als een eendaagse theorie cursus. Onze kandidaten volgde een dag cursus en maakte de volgende ochtend het examen. Wij wilde onze kandidaten toch nog ondersteunen met extra stof die zijn thuis konden leren. Zodoende zijn we begonnen met het maken van handige theorie video's. In deze video's behandelden we alle belangrijke onderdelen op een beknopte manier. Al gauw kregen we erg veel positieve feedback op de video's van onze kandidaten. 

Vervolgens zijn we video's gaan maken voor YouTube. We wilde immers zoveel mogelijk kandidaten bereiken zodat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verkeersveiligheid van Nederland.

Toen we zagen dat ook de YouTube video's goed werden bekeken en vooral heel veel werden geliked. Hebben we besloten om een online cursus te ontwikkelen. 

De online cursus is vanaf het begin (november 2018) een groot succes gebleken. In de eerste instantie zijn wij ook nog door blijven gaat met onze dagcursus. We konden dus goed evalueren welke lesmethode effectiever was. Vervolgens hebben wij de balans kunnen opmaken en zijn we tot de simpele conclusie gekomen dat de online theorie cursus de betere manier was voor kandidaten om zich voor te bereiden op het examen.

Inmiddels helpt Theorie Toppers kandidaten over heel Nederlands. Dagelijks loggen er zo'n 60 tot 75 verschillende kandidaten in om de cursus te volgen. Maandelijks zorgt dat voor meer dan duizend tevreden en veelal geslaagde kandidaten. Dit maakt ons erg trots. Hoewel onze droom nog lang niet is gerealiseerd maken we wel elke dag stapjes in de juiste richting 😊

Wat vinden de kandidaten van de online cursus?

Ik begon dit artikel met de vele valse beloftes die een groot aantal theorie scholen maakt. Daarom vind ik het belangrijk om heel helder en transparant te zijn in wat wij kunnen betekenen voor elke kandidaat die overweegt om een online pakket van Theorie Toppers te bestellen.

Wij kunnen nooit 100% garanderen dat jij in 1 keer zal slagen als je gebruik maakt van de online cursus. Dit kunnen wij simpelweg niet garanderen omdat de kandidaat uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de manier waarop hij/zij leert. Als je het online pakket besteld en vervolgens amper leert, moet je er natuurlijk niet raar van opkijken als je tijdens het examen heel veel moeite hebt. 

Wat wij wél garanderen, is dat we altijd beter willen zijn en daarom ook altijd opzoek zijn naar manieren om de juiste theorie op een zo effectief en leuke manier aan te leren. Het lesmateriaal wordt maandelijks gecontroleerd op relevante nieuwe wet- en regelgeving of nieuwe vragen. Waar nodig passen wij de online cursus direct aan en kunnen wij deze met een druk op de knop updaten voor al onze leerlingen! Dit resulteert in veel tevreden en geslaagde kandidaten 🥳

Geslaagd voor het theorie examen

Deze topper hierboven is Sabri 👆hij is in 1 keer geslaagd! Check ook onze Google recensies. Hoe onze kandidaten over ons praten is een belangrijk meetpunt voor ons. 

Wat kun je verwachten?

"Is jullie online cursus een digitale variant van het lesboek?" of "is jullie online cursus een digitale module waarbij je 3D simulaties te zien krijgt?" of "is jullie online cursus net als elke andere cursus?" Nee, nee en nogmaals nee! Onze online cursus is een geheel nieuwe en unieke lesmethode. Bekijk hieronder een korte demo zodat je precies ziet wat je kunt verwachten.

Samen maken we het verkeer veiliger!

Een toekomst waarin Theorie Toppers een positieve bijdrage levert aan de verkeersveiligheid kunnen we natuurlijk niet alleen realiseren. Daar hebben we het vertrouwen van nieuwe kandidaten voor nodig. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen dat onze kandidaten in ons hebben en maken de belofte om er alles aan te doen om het vertrouwen terug te betalen in de vorm van een effectieve en leuke cursus met een steengoede klantenservice!

Om je vooraf te bedanken voor je vertrouwen bieden wij je een gratis overzicht van de belangrijkste verkeersborden die je elk CBR examen kunt verwachten.

Je kunt het overzicht hier downloaden: Gratis Verkeersborden