Weggebruikers, Bestuurders, Motorvoertuigen of Voetgangers?! - CBR Auto Theorie Examen - 2019

Weet jij het verschil?

Dagelijks worden er nog steeds heel veel fouten gemaakt tijdens het CBR auto theorie examen omdat kandidaten het verschil tussen weggebruikers, bestuurders, motorvoertuigen of voetgangers niet weten.

Dit is helemaal niet zo heel raar omdat er veel kleine verschillen en uitzonderingen bestaan. Met name tussen bestuurder en motorvoertuigen. Het feit dat er bijna elke twee jaar wel een nieuw voertuig wordt geïntroduceerd (bijvoorbeeld, de Segway of elektrische fiets) zorgt voor veel verwarring.

In deze video legt Quincy in grote lijnen uit wat het verschil is en hoe je deze kunt herkennen.

Als je graag meer auto theorie tips wilt bekijken adviseer ik je om te abonneren op ons YouTube kanaal. We droppen bijna elke weer een nieuw gratis video.

Wil je makkelijk en in 1 keer slagen voor het auto theorie examen?

Wij durven met zekerheid te zeggen dat onze online auto theorie cursus de beste en meest makkelijk manier is om je uitstekend voor te bereiden op het examen. Onze cursus is zeer zorgvuldig samen gesteld en is altijd up to date. Check onze website om direct te beginnen met streamen.


Download meteen alle verkeersborden je MOET kennen!

We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen. Veel van deze borden kun je exact verwachten tijdens het theorie examen. Dus doe er snel je voordeel mee!

Download deze borden tijdelijk GRATIS! ­čĄ»