Pakketten
Hoe werkt het?Contact
Bestellen
Inloggen
Bestellen Inloggen

In 1 keer te slagen voor het theorie examen!

Dat is onze missie. Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om in een keer te slagen. Leren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Zo kampt de een met concentratie-problemen of heeft een ander simpelweg weinig tijd. daarvoor bieden wij de oplossing.

Met veel passie en enthousiasme werken we aan een
leuke, effectieve, motiverende en innovatieve lesmethode. 
Dag in dag uit perfectioneren we ons lesmateriaal om de theorie zo makkelijk en duidelijk mogelijk over te brengen.

Onze ambitie is jou de juiste theorie kennis bij te brengen
en vol zelfvertrouwen naar het examen te sturen. 
Of je nou moeilijk / makkelijk leert, dyslectisch bent
of de Nederlandse taal nog niet goed genoeg onder de knie hebt.

Bekijk hoe het werkt
In onze 100% examen gerichte cursus behandelen we altijd de nieuwste verkeerssituaties die je tijdens het CBR examen kunt verwachten.
Met de juiste theorie kennis dragen wij samen met jou een steentje bij aan de verkeersveiligheid van jou, je dierbaren en alle andere weggebruikers.
Account aanmaken

Wij helpen je maximaal in je voorbereiding.

Kom je er niet uit? Zit je met een vraag? Werkt de site niet? Ben je de eerste keer onverhoopt toch gezakt voor je theorie examen? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Bel naar 020 261 7438 of stuur een appje 06 34 36 11 91.

ma - vr  09:00 tot 17:00 uur
za - zo    10:00 tot 14:00 uur

slagen@theorietoppers.nl

Naar klantenservice

Behind the scenes

Alle content produceren we zelf in onze studio. Daarmee zijn wij altijd up to date met de laatste wijzigingen in verkeers-regels vanuit het CBR en weten we zeker dat jij niets mist!

Videoopnames
Met ambasadeur Boef
Quincy met onze snappchat filter
Giorgio
Onlinemarketing team

Talenten kiezen voor Theorie Toppers.

De talenten uit de jeugdopleiding van FC Groningen, FC Utrecht en die van Team NL leren met ons platform voor hun theorie voor bromfiets of auto.

Bekijk wat deze BN’ers weten van de verkeersregels

Kom werken bij de Theorie Toppers

Klantenservice Medewerker. 32 uur p/w

Als Speedy Gonzales zie je jezelf natuurlijk al door de stad crossen zodra je je scooter hebt. Leuk, maar helaas, – écht crossen moet je aan de pro’s overlaten want er zijn strenge regels over de maximumsnelheid en over hoeveel geluid je scooter mag maken. In dit blog vertellen we je meer over de maximumsnelheid van je scooter, opvoeren, het maximale geluid, en rollerbanken. Tot slot geven we je nog een superhandige tip om ervoor te zorgen dat je sneller slaagt!

Een scooter mag nooit harder gaan dan 45 kilometer per uur. En op de bromfiets ben je erg kwetsbaar! Houd je daarom altijd aan de maximale snelheid.

Dit zijn de regels:

Binnen de bebouwde kom: Op een fiets- en bromfietspad binnen de bebouwde kom, mag je maximaal 30 kilometer per uur. Op een rijbaan binnen de bebouwde kom mag je maximaal 45 kilometer per uur.

Buiten de bebouwde kom: Buiten de bebouwde kom mag je op een fiets- en bromfietspad maximaal 40 kilometer per uur. Op een rijbaan buiten de bebouwde kom mag je maximaal 45 kilometer per uur.

Woonerf: Op een woonerf is de toegestane maximale snelheid 15 kilometer per uur (of je nu op een brommobiel, bromfiets of in een auto rijdt).

Snorfiets: Een snorfiets (met blauw kenteken) mag maximaal 25 kilometer per uur rijden (op een woonerf 15).

Hoe weet je of je binnen of buiten de bebouwde kom, of op een woonerf rijdt? Dat zie je aan deze borden:

Verkeersbord binnen de bebouwde kom. Let op, dit bord geeft dus meteen een maximumsnelheid aan van 30 kilometer per uur op een fiets- en bromfietspad, en 45 kilometer per uur op een rijbaan.

Meer over werken bij ons

Theorie Toppers voor rijscholen.

Heb jij een rijschool voor auto of bromfiets maar is theorielessen geven niets voor jou? Laat het dan aan ons over. Wij bieden speciale mogelijkheden voor jou als rijschoolhouder.
 

Lees Meer