Beveiligde verbinding

Auto theorie examen?

Slaag in 1 keer met onze videocursus!

Kies je pakket

Inbegrepen in alle pakketten
  • Verkeersborden
  • Verkeersbegrippen
  • Engelse ondertiteling
  • 24/7 support
Auto Deluxe
10% korting
€64,99€58,50

Betalen en account aanmaken

Of
4.9
★★★★★
6.751 recensies

Wat zeggen anderen over Theorie Toppers?

Ik raad het iedereen aan!

Sara

Op een hele duidelijke manier wordt het uitgelegd. Je kan in je eigen tempo leren voor je theorie examen en heeft handige tips en ezelsbruggetjes. Na deze cursus ben ik geslaagd ik raad het iedereen aan!

super fijne videos

Susan

Ik was helaas 1 keer gezakt op 1 vraag, uiteindelijk toch gekozen voor een pakket hier. Het gaf me weer zelfvertrouwen en ben uiteindelijk ruim geslaagd!! Super fijne videos en zelfs goed te volgen als iemand met weinig concentratie!! :)

Zeker een aanrader!

Annick

Door deze videocursus ben ik in één keer geslaagd voor mijn autotheorie! 

Geslaagd!

Imran

Ik had zondag examen aangevraagd voor maandag en heb het gahaald door het door nemen van de oefenenvragen en vids bekijken van Theorie Toppers

Zojuist m'n theorie examen gehaald!

Zoë

Het deluxe pakket bereid je echt goed voor op het examen, een aanrader voor iedereen! Nogmaals, dank jullie wel!

Maak een account
4.9
★★★★★
6.751 recensies

Dit is wat je krijgt

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en heldere video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende situaties.

Verkeersborden

In een duidelijk overzicht vind je de betekenis van alle verkeersborden.

Oefenmodules

Heb je alle content tot je genomen en denk je dat je er klaar voor bent? Ga dan aan de slagen met de oefenvragen. Veel van deze vragen zal je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het jou uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenvragen maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen.

Desktop of mobiel

Bekijk de video’s en maak de oefenvragen op je laptop of gewoon onderweg op je mobiel. Ons platform is voor beide devices geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? De specialisten uit ons team staan voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden 🤙

Voorbereid op alle CBR onderdelen van het auto theorie examen.

Auto theorie leren maar geen zin om uren uit boeken te leren? Dan is onze online videocursus perfect voor jou! Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het bromfiets of motor examen.

Oefenexamens maken via je computer, laptop, tablet of smartphone. Alle CBR onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen.

Start met leren
Algemene voorwaarden © Theorie Toppers 2024