Beveiligde verbinding

Motor theorie examen?

Wij helpen jou slagen voor het theorie examen!

Kies je pakket

Inbegrepen in alle pakketten
  • Verkeersborden
  • Verkeersbegrippen
  • 24/7 support
Motor Deluxe
Aanbevolen
€59,99

Betalen en account aanmaken

Of
4.9
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
6.804 recensies

Wat zeggen anderen over Theorie Toppers?

Dankzij deze toppers geslaagd!

Claudia

Dankzij deze toppers geslaagd! Na verschillende programma's geprobeerd te hebben en niet te slagen is het door Theorie Toppers en hun duidelijke uitleg toch gelukt!

Echt super blij met Theorie Toppers!

Nina

Theorie Toppers is een geweldig platform voor iedereen die zich voorbereidt op het behalen van zijn of haar rijbewijs. Ik heb onlangs gebruik gemaakt van hun diensten en ben echt onder de indruk van wat ze te bieden hebben. Zelf vind ik het toepassen van de oefenexamens enorm fijn zo weet je ook hoe je ervoor staat!

Echt aanrader!

Jannell

Meteen de eerste keer geslaagd na het bestuderen van de cursus. Leuke en duidelijke manier van uitleg. Maak goede aantekeningen en je haalt het!

Goede theoriecursus!

Donny

Zowel bromfiets als auto theorie cursus gevolgd bij Theorie Toppers en voor beide in 1 keer geslaagd.

super fijne videos

Susan

Ik was helaas 1 keer gezakt op 1 vraag, uiteindelijk toch gekozen voor een pakket hier. Het gaf me weer zelfvertrouwen en ben uiteindelijk ruim geslaagd!! Super fijne videos en zelfs goed te volgen als iemand met weinig concentratie!! :)

Maak een account
4.9
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
6.804 recensies

Dit is wat je krijgt

Hoe werkt het Theorie Toppers

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en heldere video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende situaties.

Verkeersborden Theorie Toppers

Verkeersborden

In een duidelijk overzicht vind je de betekenis van alle verkeersborden.

Oefenexamens Theorie Toppers

Oefenmodules

Heb je alle content tot je genomen en denk je dat je er klaar voor bent? Ga dan aan de slagen met de oefenvragen. Veel van deze vragen zal je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang Theorie Toppers

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het jou uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenvragen maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen.

Overal leren via Theorie Toppers

Desktop of mobiel

Bekijk de video’s en maak de oefenvragen op je laptop of gewoon onderweg op je mobiel. Ons platform is voor beide devices geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Persoonlijke hulp bij Theorie Toppers

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? De specialisten uit ons team staan voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden πŸ€™

Voorbereid op alle CBR onderdelen van het motor theorie examen.

Motor theorie leren maar geen zin om uren uit boeken te leren? Dan is onze online videocursus perfect voor jou! Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het bromfiets of motor examen.

Oefenexamens maken via je computer, laptop, tablet of smartphone. Alle CBR onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen.

Start met leren
Algemene voorwaarden Β© Theorie Toppers 2024