Leer voor het theorie examen wanneer je wilt.

Kies voor auto, motor of bromfiets theorie.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor je auto, bromfiets of motor theorie examen.

Leer thuis of onderweg wanneer het jou uitkomt en op jouw tempo πŸ€™

Dit is wat je krijgt

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en heldere video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende situaties.

Verkeersborden

In een duidelijk overzicht vind je de betekenis van alle verkeersborden.

Oefenexamens

Heb je alle content tot je genomen en denk je dat je er klaar voor bent? Ga dan aan de slagen met de oefenexamens. Veel van deze vragen zal je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het jou uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenvragen maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen.

Desktop of mobiel

Bekijk de video’s en maak de oefenvragen op je laptop of gewoon onderweg op je mobiel. Ons platform is voor beide apparaten geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? De specialisten uit ons team staan voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden πŸ€™

Onbeperkt kijken ✌️

Bekijk onze video’s onbeperkt via je computer, laptop, tablet of smartphone. Alle CBR onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen

Bekijk de pakketten

Demo video’s

Zo word je een theorie topper πŸ‘Š

Motor theorie

Het meest gebruiksvriendelijke platform

Ons e-learning platform voor jouw auto, bromfiets of motor theorie examen is uniek en custom made. Dat betekent dat hij helemaal is geoptimaliseerd voor ideaal gebruikersgemak. Ons platform is beschikbaar als web-app. Wij zorgen er voor dat jij optimaal voorbereid aan de start van het CBR examen verschijnt.

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik de video’s bekijken?

Je kunt de video's bekijken vanaf je smartphone, laptop, tablet of desktop. Zolang je apparaat een goede WiFi of dataverbinding heeft.

Zijn de vragen hetzelfde als bij het examen?

De vragen zijn niet 100% hetzelfde. Wij zijn immers niet het CBR πŸ˜‰ Maar je zal veel vragen direct herkennen tijdens het examen. Wij doen er namelijk alles aan om onze videocursus examengericht te houden. Echter is het onmogelijk om dit ten alle tijden te realiseren. Daarnaast zou het volgens ons zelf illegaal zijn om exact hetzelfde aan te kunnen bieden.

Kan ik mijn pakket pauzeren?

Het is normaal gesproken niet mogelijk om je pakket te pauzeren. Dit kan met uitzondering alleen tijdens actie campagnes.

Hoe lang kan ik de video’s bekijken?

Je kunt de video's zolang als de tijdsduur van je gekozen pakket bekijken. Dus als je een Deluxe Pakket hebt besteld, kun je hier 31 dagen gebruik van maken.

Ik ben dyslectisch. Is dit iets voor mij?

Jazeker! Onze videocursus is geweldig voor als je dyslectisch bent. Je kunt de video's namelijk op je eigen tempo bekijken. Vind je een bepaald onderdeel lastig, dan kun je de video's pauzeren om extra notities te maken of herhalen hoe vaak jij dat maar wilt. πŸ€™

Ik kan niet goed Nederlands lezen. Is dit iets voor mij?

Jazeker! Wij geloven dat het voor iedereen haalbaar is om in 1 keer te slagen voor het theorie examen. Als Nederlands niet jouw moedertaal is, is onze videocusus een fantastische oplossing. Quincy legt alles in simpele maar duidelijk taal uit.

Kies uit onze paketten

Auto Deluxe

Prijs
€64,99
Aantal dagen
31
Oefenexamens
7
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Engelse ondertiteling πŸ‡¬πŸ‡§
Streamen op 1 scherm tegelijk
Aanbevolen

Auto Premium

Prijs
€54,99
Aantal dagen
21
Oefenexamens
5
Overzicht Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Engelse ondertiteling πŸ‡¬πŸ‡§
Streamen op 1 scherm tegelijk

Auto Lite

Prijs
€44,99
Aantal dagen
7
Oefenexamens
3
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Engelse ondertiteling πŸ‡¬πŸ‡§
Streamen op 1 scherm tegelijk