Motor theorie examen? We helpen je slagen! πŸŽ‰

Leren met oefenexamens die vergelijkbaar zijn met het motor theorie examen van het CBR.

  • Verkeersborden
  • Verkeersbegrippen
  • 24/7 support
Betaal en start direct!
Motor Deluxe
Aanbevolen
€59,99
Bestel nu
4.9
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
6.771 recensies

Motor theorie-examen oefenen.

Wil je leren voor het motor theorie-examen, maar heb je geen zin om urenlang uit de boeken te leren? Dan is onze online videocursus perfect voor jou! Wij bieden je een leuke en leerzame manier om te leren voor je motor theorie. Ook mogelijk voor bromfiets theorie of auto theorie.

Het succesvol afronden van het theorie-examen is essentieel om uiteindelijk je motorrijbewijs te behalen. Het oefenen van de motor theorie helpt je bij het voorbereiden op het CBR-examen en stelt je in staat om een verantwoorde en veilige motorrijder te worden.

Bij ons maak je oefenexamens via je computer, laptop, tablet of smartphone. Onze service bevat alle CBR-onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen voor je motor theorie-examen!

Videocursus
Simpele uitleg van alle verkeersregels!

Oefenexamens
Vergelijkbaar als bij het CBR examen!

Geweldige service
Ons team staat voor je klaar!

Dit is wat je krijgt

Alle cbr onderdelen

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en heldere video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende situaties.

Verkeersborden motor theorie

Verkeersborden

In een duidelijk overzicht vind je de betekenis van alle verkeersborden die van belang zijn voor het theorie examen.

Theorie examen oefenen op mobiel

Oefenexamens

Heb je alle content tot je genomen en denk je dat je er klaar voor bent? Ga dan aan de slag met de oefenexamens. Veel van deze vragen zul je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het je uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenvragen maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen.

Theorie cursus op desktop en mobiel

Desktop of mobiel

Bekijk de video’s en maak de oefenvragen op je laptop of onderweg op je mobiel. Ons platform is voor beide apparaten geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Persoonlijke service

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? De specialisten uit ons team staan voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden πŸ€™

Dankzij deze toppers geslaagd!

Claudia

Dankzij deze toppers geslaagd! Na verschillende programma's geprobeerd te hebben en niet te slagen is het door Theorie Toppers en hun duidelijke uitleg toch gelukt!

Echt aanrader!

Jannell

Meteen de eerste keer geslaagd na het bestuderen van de cursus. Leuke en duidelijke manier van uitleg. Maak goede aantekeningen en je haalt het!

Echt top!!!

Senna

3 weken pakket gekocht en in 1 x geslaagd. super fijn. Alles word je uitgelegd. Nu beginnen aan praktijk πŸ™‚

Geslaagd!

Imran

Ik had zondag examen aangevraagd voor maandag en heb het gahaald door het door nemen van de oefenenvragen en vids bekijken van Theorie Toppers

Ik raad het iedereen aan!

Sara

Op een hele duidelijke manier wordt het uitgelegd. Je kan in je eigen tempo leren voor je theorie examen en heeft handige tips en ezelsbruggetjes. Na deze cursus ben ik geslaagd ik raad het iedereen aan!

Zeker downloaden!

Rahma

Echt een fijn bestandje! Ook nog helemaal gratis. 

super fijne videos

Susan

Ik was helaas 1 keer gezakt op 1 vraag, uiteindelijk toch gekozen voor een pakket hier. Het gaf me weer zelfvertrouwen en ben uiteindelijk ruim geslaagd!! Super fijne videos en zelfs goed te volgen als iemand met weinig concentratie!! :)

Maak een account
4.9
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
6.771 recensies

Wat is het theorie-examen motor en hoe gaat het in zijn werking?

De motor theorie is gericht op het begrijpen van de verkeersregels, het rijden op een motor en omvat alles wat er komt kijken bij verkeersdeelname. Het gaat ook over hoe je je gedraagt tijdens het rijden en hoe je tegen potentiële bedreigingen aankijkt. Al deze factoren zijn voor de veiligheid van zowel de motorrijder als andere weggebruikers. Deze factoren worden allemaal getoetst tijdens het theorie-examen. Het is dus zaak om je je hier goed op voor te bereiden. Dit niet alleen om het motor theorie-examen te halen, maar ook voor jezelf om later veilig deel te nemen aan het verkeer!

Het motor theorie examen daagt je uit met 50 vragen, en dit alles moet binnen een tijdsbestek van 45 minuten beantwoord worden. Van deze 50 vragen moet je minstens 41 juiste antwoorden geven om het examen met succes te doorstaan. Je hebt dus slechts ruimte voor 9 fouten. Haal je er 10 of meer?  Dan slaag je helaas niet voor het examen. Theorie Toppers biedt diverse lespakketten aan om je te helpen de motor theorie te oefenen. Met onze hulp ben jij straks volledig klaar voor de uitdaging van het grote examen!

Jezelf optimaal voorbereiden op het theorie-examen voor de motor

Om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor alle vragen die tijdens het motor theorie-examen gesteld kunnen worden, moet je je ruim van tevoren voorbereiden. Genoeg oefenen voor het theorie-examen is key! De examens worden nog vaak onderschat, waardoor er veel mensen zakken. Wil jij online oefenen voor je motor theorie-examen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Bij Theorie Toppers ben je bij het juiste adres! Wij bieden je de kans om een online theorie cursus met oefenexamens te volgen, zodat jij meer kans hebt om te slagen. Wij bieden ook een online cursus aan voor het auto theorie en bromfiets theorie-examen.

Voorbereid op alle CBR onderdelen van theorie-examen.

Het behalen van je motor theorie is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een sleutel tot het openen van de deur naar het avontuur op twee wielen. Zonder het succesvol afronden van het theorie-examen, blijft het praktijkexamen buiten bereik. De motor theorie biedt je inzicht in de essentiële begrippen en regels van het verkeer. Dit kritische examen is onderverdeeld in twee boeiende categorieën: verkeersregels & verkeersinzicht.

Om de weg naar je motorrijbewijs soepel te laten verlopen, is grondige voorbereiding voor je motor theorie-examen van het grootste belang. Het is de sleutel tot succes. Helaas onderschatten velen de uitdagingen van het theorie-examen, wat tot grote teleurstelling leidt wanneer ze zaken voor het examen. Onze cursus biedt je een uitstekende voorbereiding en vergroot aanzienlijk de kans om in één poging te slagen. De oefenexamens zijn beschikbaar op computer, tablet en smartphone, zodat je altijd en overal kunt leren en oefenen.

Het gaat om verkeersinzicht en verkeersregels

Het eerste onderdeel heeft betrekking op het vermogen om verkeersregels waar te nemen en te begrijpen. Als je het motor examen afneemt, word je geacht in staat te zijn verkeerssymbolen en -regels te kennen en te begrijpen. Dit hangt nauw samen met het tweede deel van het motor theorie examen: verkeersinzicht.

Het deel van de motor theorie dat bekend staat als "verkeersinzicht" vereist dat je jouw inzicht in verkeersdeelname kunt aantonen. Dit houdt in dat je het vermogen moet hebben om de wetten toe te passen en indien nodig passende maatregelen te nemen. Je moet de gedachte achter de verkeersregels volledig begrijpen om dit te kunnen.

Tijdens de motor theoriecursus van Theorie Toppers leer je alles!

Wij bieden je tal van informatie en videomateriaal aan om je een idee te geven van wat een motor theorie examen zal behandelen. Je zal alles rondom de motor theorie leren en krijgt de kans om te oefenen met oefenexamens. Het leren van al deze elementen is essentieel om de motor theorie te begrijpen en je kans van slagen te verhogen.

Je kunt je motor theorie examen leren via je computer, laptop, tablet of smartphone. Theorie Toppers biedt lesmateriaal aan dat je in staat stelt om de theorie grondig te begrijpen en te doorgronden voor je examen. Wij weten dat de behoefte aan hulp bij de motor theorie oefenen per persoon verschilt, en bieden daarom verschillende pakketten aan. Bekijk vandaag nog onze pakketten om te zien welke het beste bij je past, en begin direct met leren!

Veelgestelde vragen over het motor theorie examen

Hoe vraag je het motor theorie examen aan?

Het motor theorie examen kun je aanvragen op de website van het CBR. Wanneer je bent ingelogd met je DigiD kun je klikken op β€œexamen reserveren”, vervolgens kun je kiezen voor het motor theorie. Nadat je een tijd en locatie hebt vastgesteld krijg je een mail. Bevestig en betaal je reservering via deze mail en nu staat je examen gepland!

Hoelang duurt het motor theorie examen?

Het motor theorie examen duurt normaliter 30 minuten, dit is 45 minuten voor de variant met extra tijd of individueel begeleide examen. In deze tijd krijg je 50 vragen om te beantwoorden. Hiervan moet je er 41 goed hebben om je motor theorie te halen.

Geen stress, met onze online videocursus en oefenexamen kun je je perfect voorbereiden op het examen!

Ik heb faalangst, wat nu?

Het halen van je motor theorie examen is voor de ene iets spannender dan voor de ander. Wanneer je hier veel last van hebt, kun je bij het CBR aangeven dat je faalangst hebt. Dit moet wel via je rijschool of via een medische verklaring, maar dan helpt het CBR je graag!

Je krijgt twee opties om hetΒ theorie examen wat minder spannend te maken. Je kunt bijvoorbeeld 15 minuten extra tijd aanvragen, of je kunt de toets maken onder begeleiding van iemand van het CBR. Lees hier onze gratis tips om faalangst voor je examen te verminderen!

Wat kost het motor theorie examen in 2024?

Het tarief van een motor theorie examen is €48,- in 2024. Naast je motor theorie zijn nog meer kosten om rekening mee te houden voor het behalen van je rijbewijs. Wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet in onze blog over motor rijbewijs kosten.

Hoe kan ik het beste leren en oefenen voor het motor theorie examen?

Met een goede voorbereiding is het motor theorie gemakkelijk te halen! Om zeker te weten dat je geen informatie vergeet of mist en de beschikking hebt voor vragen op het examen te beantwoorden, kun je onze motor theorie cursus volgen. Bij ons leer je alle CBR onderdelen, krijg je oefentoetsen en uitleg met handige video’s. Je hebt toegang op je telefoon, tablet en computer. Zo kun je overal leren en oefenen op je eigen tempo. Bekijk onze pakketten en vergroot in 1 keer te slagen!

Hoelang duurt de motor theorie cursus van Theorie Toppers?

Wij hebben voor je motor theorie examen 3 verschillende cursussen. Een cursus van 7 dagen, 21 dagen of 31 dagen toegang. Je kunt binnen deze tijd helemaal zelf bepalen wanneer je gaat leren en oefenen en welk onderdeel je gaat oefenen. Bij vragen tijdens het leren kun je ons altijd even bellen, dan helpen we je uit de brand!