Pakketten
Hoe werkt het?Contact
Bestellen
Inloggen
Bestellen Inloggen

Motor theorie examen? Wij helpen je slagen voor het CBR examen! πŸŽ‰

Theorie examen voor de motor kan best lastig zijn door de specifieke regels. Maar no worries - wij maken het makkelijk voor je!

Kies uit onze pakketten

Motor Deluxe

Prijs
€59,99
Aantal dagen
31
Oefenexamens
7
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Streamen op 1 scherm tegelijk
Kies Motor Deluxe Meer informatie
Aanbevolen

Motor theorie oefenen met Theorie Toppers

Je motor theorie oefenen is erg belangrijk voor het behalen van je rijbewijs. Het is erg belangrijk om goed voor je motor theorie examen te leren zodat je zal slagen en uiteindelijk het praktijkexamen voor het motorrijbewijs af kunt leggen. Veel mensen onderschatten het theorie examen en steken te weinig tijd in het oefenen voor het motor examen. Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes en wij van Theorie Toppers helpen je graag met het leren voor je motor theorie. 

Je kunt eenvoudig voor je motor theorie slagen en de motor theorie onder de knie krijgen met behulp van ons online lesmateriaal dat bestaat uit video’s en oefenexamens.

Wat is motor theorie en waarom is het zo belangrijk?

De motor theorie is gericht op het begrijpen van de verkeersregels, het rijden op een motorfiets en omvat alles wat er komt kijken bij verkeersdeelname. Het gaat ook over hoe je je gedraagt tijdens het rijden en hoe je tegen potentiële bedreigingen aankijkt. Al deze factoren zijn voor de veiligheid van zowel de motorrijder als andere weggebruikers.

Motor theorie leren? Het gaat om verkeersinzicht en verkeersregels

Het eerste onderdeel heeft betrekking op het vermogen om verkeersregels waar te nemen en te begrijpen. Als je het motor examen afneemt, word je geacht in staat te zijn verkeerssymbolen en -regels te kennen en te begrijpen. Dit hangt nauw samen met het tweede deel van het motor theorie examen: verkeersinzicht.

Het deel van de motor theorie dat bekend staat als "verkeersinzicht" vereist dat je jouw inzicht in verkeersdeelname kunt aantonen. Dit houdt in dat je het vermogen moet hebben om de wetten toe te passen en indien nodig passende maatregelen te nemen. Je moet de gedachte achter de verkeersregels volledig begrijpen om dit te kunnen.

Leren voor het motor theorie examen doe je zo..

Check de demo video's hieronder zodat je weet wat je kunt verwachten.

Motor theorie

Motor theorie oefenen voor je theorie examen 

Het Nederlandse Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), neemt examens af om rijbewijzen uit te reiken aan bestuurders van voertuigen voor de openbare weg. De algemene examenonderwerpen voor het CBR motor theorie-examen in Nederland zijn dus gericht op verkeersregels en inzicht. 

Er zijn in totaal 50 vragen en je hebt 30 minuten om ze te beantwoorden. Om voor het examen te slagen, moet je minstens 44 van de 50 vragen goed beantwoorden, je mag dus niet meer dan zes fouten maken. Als je meer dan 6 fouten maakt, slaag je helaas niet voor je examen. Je moet dus goed voor je motor theorie examen leren als je in 1 keer wilt slagen!

Wat moet je weten voor je motor theorie?

Verkeersdeelname is natuurlijk een belangrijke rol. Ook is het begrijpen van de veiligheidsmaatregelen belangrijk die nodig zijn voor motorrijden. En niet te vergeten, dien je kennis te hebben van het voertuig. Verantwoord rijden is van groot belang om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen, en zorgt ervoor dat je zuinig met brandstof om kunt gaan.

Natuurlijk zijn er naast deze aspecten nog meer zaken die komen kijken bij een theorie examen voor de motor. Dit zijn slechts voorbeelden om je een algemeen beeld te geven van de onderwerpen die in de motor theorie aan bod komen. Door middel van een van onze cursussen voor motor theorie, auto theorie en scooter theorie zorgen wij ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op het theorie examen!

Vroooom! Klaar voor de start?

Wacht niet langer. Maak een account aan en let’s go!

Start met het Deluxe pakket

Motor Deluxe

Prijs
€59,99
Aantal dagen
31
Oefenexamens
7
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Streamen op 1 scherm tegelijk
Aanbevolen

Motor Premium

Prijs
€49,99
Aantal dagen
21
Oefenexamens
5
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Streamen op 1 scherm tegelijk

Motor Lite

Prijs
€39,99
Aantal dagen
7
Oefenexamens
3
Verkeersborden
Verkeersbegrippen
Streamen op 1 scherm tegelijk

Motor theorie leren bij Theorie Toppers

Wij bieden je deze informatie en videomateriaal aan om je een idee te geven van wat een motor theorie examen zal behandelen en hoe je de motor theorie leren en oefenen het best aan kunt pakken. Het leren van al deze elementen is essentieel om de motor theorie te begrijpen en je kans van slagen te verhogen.

Je kunt je motor theorie examen leren via onze website. Theorie Toppers biedt lesmateriaal aan dat je in staat stelt om de theorie grondig te begrijpen en te doorgronden voor je examen. Wij weten dat de behoefte aan hulp bij de motor theorie leren per persoon verschilt, en bieden daarom verschillende pakketten aan. Bekijk vandaag nog onze pakketten om te zien welke het beste bij je past, en begin direct met leren!

Spoed Pakket

Motor theorie Spoed Pakket

Neem het Spoed Pakket! 24 uur onbeperkt leren + 40 oefenvragen voor €39,99.

Start met het Spoed Pakket
Contact Theorie Toppers

Contact

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar. 7 dagen per week. Bel ons op: 020 261 7438 of stuur een appje naar 06 34 36 11 91 of stuur een mailtje naar: slagen@theorietoppers.nl

Contact