Auto theorie examen? We helpen je slagen! 🎉

Leren met oefenexamens die vergelijkbaar zijn met het auto theorie examen van het CBR.

  • Verkeersborden
  • Verkeersbegrippen
  • Engelse ondertiteling
  • 24/7 support
Betaal en start direct!
Auto Deluxe
Aanbevolen
€64,99
Bestel nu
4.9
★★★★★
6.771 recensies

Auto theorie examen oefenen.

Auto theorie oefenen, maar geen zin om de boeken in te duiken? Dan is onze online videocursus perfect voor jou! Wij bieden je een leuke en leerzame manier om te leren voor je auto theorie. Ook mogelijk voor bromfiets theorie of motor theorie.

Slagen voor je auto theorie examen is essentieel om uiteindelijk je rijbewijs te halen. Auto theorie oefenen helpt je bij het halen van het CBR examen en stelt je in staat om een verantwoordelijke en veilige bestuurder te zijn.

Bij ons maak je oefenexamens via je computer, laptop, tablet of smartphone. Onze service bevat alle CBR onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen voor je auto theorie examen! 

Videocursus
Simpele uitleg van alle verkeersregels!

Oefenexamens
Vergelijkbaar als bij het CBR examen!

Geweldige service
Ons team staat voor je klaar!

Dit is wat je krijgt

alle cbr onderdelen

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en heldere video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende situaties.

verkeersborden oefenen

Verkeersborden

In een duidelijk overzicht vind je de betekenis van alle verkeersborden die van belang zijn voor het theorie examen.

Oefenexamens op mobiel

Oefenexamens

Heb je alle content tot je genomen en denk je dat je er klaar voor bent? Ga dan aan de slag met de oefenexamens. Veel van deze vragen zul je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het jou uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenvragen maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen.

Theorie cursus op mobiel en desktop

Desktop of mobiel

Bekijk de video’s en maak de oefenvragen op je laptop of onderweg op je mobiel. Ons platform is voor beide apparaten geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Peersoonlijke service theorie toppers

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? De specialisten uit ons team staan voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden 🤙

Dankzij deze toppers geslaagd!

Claudia

Dankzij deze toppers geslaagd! Na verschillende programma's geprobeerd te hebben en niet te slagen is het door Theorie Toppers en hun duidelijke uitleg toch gelukt!

Echt aanrader!

Jannell

Meteen de eerste keer geslaagd na het bestuderen van de cursus. Leuke en duidelijke manier van uitleg. Maak goede aantekeningen en je haalt het!

Echt top!!!

Senna

3 weken pakket gekocht en in 1 x geslaagd. super fijn. Alles word je uitgelegd. Nu beginnen aan praktijk 🙂

Geslaagd!

Imran

Ik had zondag examen aangevraagd voor maandag en heb het gahaald door het door nemen van de oefenenvragen en vids bekijken van Theorie Toppers

Ik raad het iedereen aan!

Sara

Op een hele duidelijke manier wordt het uitgelegd. Je kan in je eigen tempo leren voor je theorie examen en heeft handige tips en ezelsbruggetjes. Na deze cursus ben ik geslaagd ik raad het iedereen aan!

Zeker downloaden!

Rahma

Echt een fijn bestandje! Ook nog helemaal gratis. 

super fijne videos

Susan

Ik was helaas 1 keer gezakt op 1 vraag, uiteindelijk toch gekozen voor een pakket hier. Het gaf me weer zelfvertrouwen en ben uiteindelijk ruim geslaagd!! Super fijne videos en zelfs goed te volgen als iemand met weinig concentratie!! :)

Maak een account
4.9
★★★★★
6.771 recensies

Wat is het auto theorie examen en hoe gaat het in zijn werking?

Voordat je het auto theorie examen aflegt, is het handig om te weten wat je kunt verwachten en hoe het examen wordt afgenomen. Het Nederlandse CBR neemt examens af voor de toekenning van rijbewijzen aan bestuurders van voertuigen. Op het auto theorie examen in Nederland zijn de examenonderwerpen gebaseerd op gevaarherkenning, verkeersregels en inzicht.

Er zijn in totaal 65 vragen die binnen een tijdsbestek van 45 minuten beantwoord moeten worden. Van de 65 vragen die beantwoord moeten worden, moeten minimaal 57 antwoorden juist zijn om het examen succesvol af te ronden. Dat betekent dus dat je maar acht fouten mag maken, anders zak je voor de test. Theorie Toppers stelt je in staat de auto theorie te oefenen door verschillende lespakketten aan te bieden. Hierdoor ben jij straks optimaal voorbereid voor het grote examen!

Jezelf optimaal voorbereiden op het auto theorie examen?

Om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor alle vragen die tijdens het theorie examen gesteld kunnen worden, moet je je ruim van tevoren voorbereiden. Genoeg oefenen voor het theorie examen is key! De examens worden nog vaak onderschat, waardoor er veel mensen zakken. Wil jij online oefenen voor je theorie examen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? 

Bij Theorie Toppers ben je bij het juiste adres! Wij bieden je de kans om een online theorie cursus met oefenexamens te volgen, zodat jij meer kans hebt om te slagen. Wij bieden ook een online theorie cursus aan voor het bromfiets theorie en motor theorie examen.

Voorbereid op alle CBR onderdelen van het auto theorie examen.

Het behalen van de auto theorie is een wettelijk vereiste voor iedereen die wil deelnemen aan het rijexamen voor de auto. Zonder te slagen voor het theorie examen kun je dus geen praktijkexamen afleggen. De auto theorie helpt je de begrippen en regels van het verkeer te begrijpen. Het auto theorie examen is verdeeld in 3 categorieën: gevaarherkenning, kennis en inzicht.

Je moet erg goed voor je theorie examen oefenen om er zeker van te zijn dat je op alle mogelijke vragen voorbereid bent. Leren voor het auto theorie examen is essentieel. Toch onderschatten veel mensen het theorie examen, waardoor er veel mensen zakken. Met behulp van onze cursus kun je je perfect voorbereiden en is de kans dat je in 1 keer slaagt vele malen groter. De oefenexamens zijn altijd en overal te maken op je computer, tablet of smartphone.

Verkeersregels oefenen bij Theorie Toppers 

Een groot onderdeel van het theorie examen gaat over de verkeersregels. Door de verkeersregels te leren, zal je tijdens het afleggen van je auto theorie examen in staat zijn verkeerssymbolen te herkennen en te interpreteren. Dit helpt je bij het kennisgedeelte en direct ook bij het verkeersinzicht gedeelte.

Het gaat bij het kennisgedeelte om het begrijpen van wat er gedaan moet worden als een bepaald teken of verkeersbord getoond wordt. Er zijn talloze verkeersborden en -tekens, dus goed voor je auto theorie leren is erg belangrijk. Bij onze pakketten kan je er ook voor kiezen hoeveel oefenexamens je wilt afnemen. Met behulp van de oefenexamens krijg je ook een goed hoe het examen zal lopen en hoeveel tijd je nodig hebt om de vragen te beantwoorden.

Verkeersinzicht is het deel van het theorie examen waar je begrippen over verkeersregels moet laten zien. Dit betekent dat je in staat moet zijn om de regels toe te passen en beslissingen te nemen. Hiervoor moet je de verkeersregels grondig begrijpen en daar zorg je voor door goed voor je theorie examen te oefenen.

Tijdens de auto theoriecursus van Theorie Toppers leer je alles!

Je kennis van rijvaardigheid wordt ultiem op de proef gesteld tijdens het CBR examen. De vragen zullen verschillende thema's bevatten: van veiligheid en gezondheid tot verschillende wegen en verkeersborden. De auto theoriecursus bestaat, net als het theorie examen, uit verschillende onderdelen en CBR oefenvragen. Het is belangrijk om eerst de auto theorie onder de knie te krijgen voordat je klaar bent voor het examen. 

Wij stomen je klaar voor het auto theorie examen! Meer weten? Je kunt ons alles vragen of meteen een pakket afnemen en vandaag nog starten met oefenen!

Veelgestelde vragen over het auto theorie examen

Hoe vraag je het auto theorie examen aan?

Het auto theorie examen kun je aanvragen via het CBR. Als je inlogt met je DigiD kun je klikken op "examen reserveren". Dan heb je de keuze voor verschillende theorie examens, klik hier op auto. Vervolgens kies je een plaats en kun je al je gegevens invullen, datum kiezen en aanvragen.

Let op:  je bent nog niet helemaal klaar! Via de mail krijg je bevestiging, door gelijk online te betalen staat je reservering vast. Let wel op dat je hierna je auto theorie examen niet meer kan annuleren.

Hoelang duurt het auto theorie examen?

Het standaard auto theorie examen duurt 30 minuten. Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen, gevaarherkenning, kennis en inzicht. Bij de kennisvragen krijg je 8 minuten om 12 vragen te beantwoorden, bij de inzichtvragen krijg je 16 minuten om 28 vragen te beantwoorden en bij gevaarherkenning krijg je 8 seconden per vraag.

Wanneer je kiest voor het examen met extra tijd of het individueel begeleide examen, krijg je 45 minuten voor het examen. Hiervoor betaal je wel een toeslag.

Ik heb faalangst, wat nu?

Bij je auto theorie examen houdt het CBR rekening met faalangst. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het theorie examen met extra tijd af te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om het examen af te nemen met een individuele begeleider.

Bereid je vooral goed voor op het examen met onze videocursus en oefenexamens. Lees ook nog even rustig door hoe je om kunt gaan met faalangst voor je theorie examen. Je kunt het!

Wat kost het theorie examen in 2024?

Het afleggen van je auto theorie examen kost €48,00 in 2024. Bij het halen van een auto rijbewijs zijn meer kosten verbonden dan enkel de kosten voor het theorie examen. We hebben deze kosten voor je op een rijtje gezet. Lees onze blog over alle auto rijbewijs kosten.

Hoe kan ik het best leren en oefenen voor het auto theorie examen?

Met onze online videocursus en oefenexamens bereid je je optimaal voor op het auto theorie examen. Wij leren je op een leuke en leerzame manier alles wat je moet weten. Vervolgens kun je je skills op de proef stellen met de oefenexamens, zo weet je ook wat voor vragen je tijdens het CBR examen kunt verwachten.

Lekker makkelijk waar en wanneer je wilt oefenen en leren, ook voor onderweg, Met onze cursus krijg je alles wat je nodig hebt om in 1 keer te slagen!

Hoelang duurt de auto theorie cursus van Theorie Toppers?

Onze auto theorie examen pakketten kun je volledig zelf indelen! Wij bieden je drie verschillende opties: 31 dagen toegang tot de cursus met 7 oefenexamens, 21 dagen toegang met 5 oefenexamens of 7 dagen toegang met 3 oefenexamens.

Ook heb je bij ons de mogelijkheid om een spoedpakket af te nemen, Dus wil je binnen 24 uur knallen en alles erin krijgen, dan kan dat natuurlijk ook, hoewel dit niet de meest effectieve manier van leren is.