Vaarbewijs 1 halen? We helpen je slagen!🎉

Leren met oefenexamens die vergelijkbaar zijn met het vaarbewijs examen van het CBR.

  • Verkeersborden
  • Verkeersbegrippen
  • 24/7 support
Betaal en start direct!
Vaarbewijs 1 Deluxe
Aanbevolen
€64,99
Bestel nu
4.9
★★★★★
6.771 recensies

Klein vaarbewijs 1 oefenen.

Wil jij je vaarbewijs halen, maar heb je geen zin om urenlang uit de boeken te leren? Dan is onze online vaarbewijscursus perfect voor jou! Wij bieden je een leuke en leerzame manier om te leren voor het klein vaarbewijs 1 examen.

Door het succesvol afronden van het vaarbewijs examen is zal je uiteindelijk je klein vaarbewijs 1 behalen. Door te oefenen met proefexamens bereid je jezelf perfect voor op het CBR-examen. Daarbij stelt het je in staat om een verantwoorde en veilige schipper te worden.

Bij ons oefen je voor je vaarbewijs 1 met behulp van video's en proefexamens via je computer, laptop, tablet of smartphone. Onze service bevat alle CBR onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen voor het examen!

Videocursus
Simpele uitleg van alle vaarregels!

Oefenexamens
Vergelijkbaar als bij het CBR examen!

Geweldige service
Ons team staat voor je klaar!

Dit is wat je krijgt

Alle CBR onderdelen

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en heldere video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende situaties.

Vaarregels

Vaarregels

In een duidelijk overzicht vind je alle vaarregels die van belang zijn voor het vaarbewijs examen.

Oefenexamens op telefoon

Oefenexamens

Heb je alle content tot je genomen en denk je dat je er klaar voor bent? Ga dan aan de slag met de oefenexamens. Veel van deze vragen zul je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang tot de cursus

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het jou uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenvragen maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen.

Cursus op mobiel en desktop

Desktop of mobiel

Bekijk de video’s en maak de oefenvragen op je laptop of onderweg op je mobiel. Ons platform is voor beide apparaten geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Persoonlijke hulp Theorie Toppers

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? De specialisten uit ons team staan voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden 🤙

Dankzij deze toppers geslaagd!

Claudia

Dankzij deze toppers geslaagd! Na verschillende programma's geprobeerd te hebben en niet te slagen is het door Theorie Toppers en hun duidelijke uitleg toch gelukt!

Echt aanrader!

Jannell

Meteen de eerste keer geslaagd na het bestuderen van de cursus. Leuke en duidelijke manier van uitleg. Maak goede aantekeningen en je haalt het!

Echt top!!!

Senna

3 weken pakket gekocht en in 1 x geslaagd. super fijn. Alles word je uitgelegd. Nu beginnen aan praktijk 🙂

Geslaagd!

Imran

Ik had zondag examen aangevraagd voor maandag en heb het gahaald door het door nemen van de oefenenvragen en vids bekijken van Theorie Toppers

Ik raad het iedereen aan!

Sara

Op een hele duidelijke manier wordt het uitgelegd. Je kan in je eigen tempo leren voor je theorie examen en heeft handige tips en ezelsbruggetjes. Na deze cursus ben ik geslaagd ik raad het iedereen aan!

Zeker downloaden!

Rahma

Echt een fijn bestandje! Ook nog helemaal gratis. 

super fijne videos

Susan

Ik was helaas 1 keer gezakt op 1 vraag, uiteindelijk toch gekozen voor een pakket hier. Het gaf me weer zelfvertrouwen en ben uiteindelijk ruim geslaagd!! Super fijne videos en zelfs goed te volgen als iemand met weinig concentratie!! :)

Maak een account
4.9
★★★★★
6.771 recensies

Wanneer heb ik vaarbewijs 1 nodig?

Om een vaartuig met een lengte van 15 meter of groter te varen op de Nederlandse kanalen, rivieren en meren is het vereist het Vaarbewijs 1 te bezitten. Dit vaarbewijs heb je overigens ook nodig wanneer je vaartuig harder gaat dan 20 km per uur.

Het vaarbewijs halen doe je door het theorie examen succesvol af te ronden. In Nederland is theoretische kennis voldoende om een vaartuig te mogen besturen. Hierdoor is een praktijkexamen niet nodig! Met het klein vaarbewijs 1 op zak mag jij het water op met een jetski, motorboot, waterscooter en pleziervaartuigen met een lengte van 15 tot 25 meter. Om te varen op grotere meren, zoals de Waddenzee of het IJsselmeer heb je een Vaarbewijs 2 nodig. Om dit vaarbewijs te halen moet je eerst vaarbewijs 1 hebben gehaald.

Online oefenen om het vaarbewijs te halen

Met onze online cursus leer je waar en wanneer je maar wilt voor het klein vaarbewijs 1. Met behulp van handige en toegankelijke video’s leggen wij je op een leuke en leerzame manier alles uit wat je moet weten. Vervolgens kun jij je kennis op de proef stellen met behulp van de vaarbewijs proefexamens. Onze proefexamens bevatten alle CBR onderdelen, zo weet je precies wat je straks kunt verwachten tijdens het examen. Kom je ergens niet uit? Dan bieden wij je persoonlijke hulp. Leer gemakkelijk voor vaarbewijs 1 via je mobiel, computer of tablet. 

Voorbereid op alle CBR onderdelen van het klein vaarbewijs 1 examen

Een vaarbewijs halen is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een sleutel tot het openen van een deur naar het avontuur op het water. Om er zeker van te zijn dat jij klaar bent voor alle vragen die tijdens het vaarbewijs examen gesteld kunnen worden, moet je je ruim van tevoren voorbereiden.

Goed voorbereiden is belangrijk voor het halen van het examen! De examens voor vaarbewijs 1 worden nog vaak onderschat, waardoor er veel mensen zakken. Wil jij online oefenen voor het examen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? 

Bij Theorie Toppers ben je bij het juiste adres! Wij bieden een online cursus met proefexamen, zodat jij meer kans hebt om te slagen. Onze cursus kun je wanneer je wil te volgen via je computer, mobiel en tablet!

Hoe ziet het klein vaarbewijs 1 examen eruit?

Vaarbewijs 1 halen doe je door het behalen van het theorie examen van CBR. Voor vaarbewijs 1 is er geen praktijkexamen. Houdt er wel rekening mee dat het theorie examen hierdoor al redelijk uitgebreid is. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Hiervoor krijg je 60 minuten.

De 40 vragen gaan onder andere over de waterwegen, wettelijke bepalingen, manoeuvreren, varen en voortstuwingswerktuigen. De vragen hebben een waarde van 1, 2 of 3 punten. In totaal kun je 80 punten behalen en vanaf 56 punten ben je geslaagd. Met onze online cursus bereid je je perfect voor op de CBR vragen!

Tijdens de online vaarbewijs cursus van Theorie Toppers leer je alles!

Wij bieden je tal van informatie en videomateriaal aan om je een idee te geven van wat een vaarbewijs examen zal behandelen. Je zult alles rondom het vaarbewijs examen leren en krijgt de kans om te oefenen met proefexamens. Het leren van al deze elementen is essentieel om alles te begrijpen en je kans van slagen te verhogen.

Wij weten dat de behoefte aan hulp bij het halen van een vaarbewijs per persoon verschilt, en bieden daarom verschillende pakketten aan. Bekijk vandaag nog onze pakketten om te zien welke het beste bij je past, en begin direct met leren!