Theorie Examen Oefenen

Slagen voor het theorie examen doe je met behulp van Theorie Toppers! Om te slagen voor het examen is het essentieel om goed te oefenen. Er zijn verschillende aspecten die aan bod komen tijdens het theorie examen. Om alles te begrijpen en om genoeg kennis te hebben voor het examen moet je nou eenmaal goed studeren. Wij bieden je een leuke en leerzame manier van oefenen.

Leer waar en wanneer je wilt voor het theorie examen met onze online cursussen!

Waar wil je voor leren?

Je kunt bij ons terecht voor je auto, bromfiets of motor theoriecursus.

 • Verkeersborden
 • Verkeersbegrippen
 • Engelse ondertiteling
 • 24/7 support
4.9
★★★★★
6.804 recensies

Hoe werkt het online oefenen?

Wij bieden een uitgebreide videocursus met oefenexamens aan voor het auto, bromfiets en motor theorie examen. Met behulp van de video cursus krijg je alles uitgelegd op een duidelijke manier. 

De video's zorgen ervoor dat je alle CBR onderdelen onder de knie krijgt en dat jij alle kennis hebt om veilig de weg op te gaan. De video's zijn daarbij onbeperkt te bekijken via je laptop, computer, tablet of smartphone. Vervolgens kun je oefenen met de oefenexamens. De oefenexamens zijn op dezelfde manier vormgegeven als het CBR examen. Zo zul je de vragen tijdens het CBR examen direct herkennen!

Éénmalig pauzeren.
Als je vandaag besteld kun je jouw pakket pauzeren.

Duidelijke en leuke uitleg
van alle verkeersregels en verkeersborden.

Leer wanneer en zoveel als je wilt op smartphone, desktop of tablet.

Bromfiets theorie

Oefenexamens voor je theorie examen

Aan de hand van duidelijke oefenexamens testen hoe je ervoor staat? Dat is absoluut aan te raden! Je wordt namelijk zelfverzekerder in de onderwerpen waar je goed voor geleerd hebt en je wordt je bewust van mogelijke groeipunten. Bij Theorie Toppers kun je oefenen voor je theorie examen met behulp van een videocursus en oefenexamens waarin alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden behandeld!

Naast het feit dat je vertrouwd moet zijn met de inhoud van theorie examens, zul je ook vertrouwd moeten zijn met de verschillende manieren waarop de vragen op het examen gesteld zullen worden. Onze theorie oefenexamens zullen je hierbij helpen. Zo word jij volledig klaargestoomd voor het theorie examen voor de auto theorie, bromfiets theorie of motor theorie.

De oefenexamens maak je via je computer, laptop, tablet of smartphone. Onze theoriecursus is hierdoor overal af te nemen. Zo kun je zelf bepalen waar en wanneer je gaat leren.

Tijdens de theoriecursus van Theorie Toppers leer je alles!

Je kennis wordt ultiem op de proef gesteld tijdens het CBR examen. De vragen zullen verschillende thema's bevatten, waar je je goed op moet voorbereiden. Onze theoriecursussen bestaan, net zoals de theorie examens van het CBR, uit verschillende onderdelen. Oefen met de cursus en het oefenexamen optimaal voor het grote examen! Wij stomen je klaar voor het theorie examen! Meer weten? Je kunt ons alles vragen of meteen een pakket afnemen en vandaag nog starten met oefenen!

Betaal en start direct!
Aanbevolen

Auto Deluxe

€64,99
31 dagen toegang
7 CBR examenmodules
 • Verkeersborden
 • Verkeersbegrippen
 • Engelse ondertiteling
 • 24/7 support

Auto Premium

€54,99
21 dagen toegang
5 CBR examenmodules
 • Verkeersborden
 • Verkeersbegrippen
 • Engelse ondertiteling
 • 24/7 support

Auto Lite

€44,99
7 dagen toegang
3 CBR examenmodules
 • Verkeersborden
 • Verkeersbegrippen
 • Engelse ondertiteling
 • 24/7 support

Echt aanrader!

Jannell

Meteen de eerste keer geslaagd na het bestuderen van de cursus. Leuke en duidelijke manier van uitleg. Maak goede aantekeningen en je haalt het!

Echt top!!!

Senna

3 weken pakket gekocht en in 1 x geslaagd. super fijn. Alles word je uitgelegd. Nu beginnen aan praktijk 🙂

Geslaagd!

Imran

Ik had zondag examen aangevraagd voor maandag en heb het gahaald door het door nemen van de oefenenvragen en vids bekijken van Theorie Toppers

super fijne videos

Susan

Ik was helaas 1 keer gezakt op 1 vraag, uiteindelijk toch gekozen voor een pakket hier. Het gaf me weer zelfvertrouwen en ben uiteindelijk ruim geslaagd!! Super fijne videos en zelfs goed te volgen als iemand met weinig concentratie!! :)

Maak een account
4.9
★★★★★
6.804 recensies