Pakketten
Hoe werkt het?Contact
Bestellen
Inloggen
Bestellen Inloggen

Motor Deluxe

  Prijs
  €69,99
  Aantal dagen
  31
  Oefenexamens
  7
  Verkeersborden
  Verkeersbegrippen
  Streamen op 1 scherm tegelijk
Aan de slag met Motor Deluxe
Start direct. Pauzeren is niet mogelijk.
Aanbevolen

Het meest aanbevolen en complete pakket! 🎉

Jouw grootste kans om in 1 keer te slagen begint bij het leren met het Deluxe Pakket. Krijg 31 dagen toegang tot het meest complete motor theorie pakket. Wij zijn er om jou te helpen slagen!

Dit is wat je krijgt

Alle CBR onderdelen

Alle verkeersregels van de CBR onderdelen worden in duidelijke en leuke video’s uitgelegd met voorbeelden en verschillende verkeerssituaties.

Verkeersborden

In een duidelijk overzicht vind je de betekenis de belangrijkste verkeersborden de je tijdens het examen kunt verwachten. Makkelijk punten scoren! 

Oefenexamens

Als je de videocursus volledig en uitvoerig hebt bekeken kun je aan de slag met onze oefenexamens. Net als het echte examen wordt je getoetst op de onderdelen, Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht. Veel van deze vragen zal je tijdens het CBR examen direct herkennen.

Onbeperkt toegang

Leer wanneer het jou uitkomt. Je kunt inloggen en de video’s bekijken en oefenexamens maken zolang je pakket geldig is. Zo kun je op eigen tempo leren voor je examen ✌️

Desktop, mobiel of tablet

Bekijk de video’s en maak de oefenexamen op je laptop of gewoon onderweg op je mobiel. Ons platform is voor alle apparaten geoptimaliseerd om er perfect gebruik van te kunnen maken.

Persoonlijke hulp

Zit je alsnog met vragen of kom je er niet uit? Onze Customer Care team staat voor je klaar om je te helpen. Zelfs in het weekend! Jij vraagt, wij beantwoorden 🤙

Demo Video's

Zo word je een theorie topper 👊

Motor theorie

Motor Premium

  Prijs
  €59,99
  Aantal dagen
  21
  Oefenexamens
  5
  Verkeersborden
  Verkeersbegrippen
  Streamen op 1 scherm tegelijk

Motor Lite

  Prijs
  €49,99
  Aantal dagen
  7
  Oefenexamens
  3
  Verkeersborden
  Verkeersbegrippen
  Streamen op 1 scherm tegelijk

Meest gestelde vragen

Hoelang krijg ik toegang met het Deluxe Pakket?

Het Deluxe Pakket geeft je 31 dagen toegang. De tijdsduur start direct na de aankoop. 

Is de oefenexamens hetzelfde als bij het CBR?

Zowel de videocursus als de oefenexamens is super up-to-date. Regelmatig voegen wij nieuwe vragen en video's toe. Onze pakketten kunnen natuurlijk nooit 100% hetzelfde zijn als bij het CBR examen. Maar ze zitten er dicht tegen aan 🤩

4.9
★★★★
+ 6.504 Google-reviews

Echt top!!!

Mirella

3 weken pakket gekocht en in 1 x geslaagd. super fijn. Alles word je uitgelegd. Nu beginnen aan praktijk 🙂

Echt super blij met theorie toppers!

Eva

Na de eerste keer gezakt, gelijk een pakket gekocht bij theorie toppers en bij de 2e keer geslaagd! Het wordt simpel en duidelijk uitgelegd en daarbij allemaal oefeningen die samen worden gedaan en worden uitgelegd. Heel veel herhaling tussendoor en je aandacht hou je erbij doordat er zo leuk tegen je ‘gepraat’ wordt! De filmpjes worden niet gemaakt als of je dom bent, je wordt heel erg aangemoedigd door iemand die je zelf eigenlijk niet kent, wat op zich wel jammer is. Nadat ik had doorgegeven dat ik geslaagd was kreeg ik ook nog eens een persoonlijk filmpje om te te feliciteren! Echt super leuk, het maakt je dag nog 10x beter!

Zeker een aanrader!

Christine

Door deze videocursus ben ik in één keer geslaagd voor mijn autotheorie!