Voor welk theorie examen wil je leren?

Onbeperkt kijken ✌️

Geen zin om uren uit boeken te leren? Dan is onze online auto, bromfiets of motor theorie videocursus perfect voor jou!

Bekijk onze video’s onbeperkt via je computer, laptop, tablet of smartphone. Alle CBR onderdelen met de vragen én antwoorden die je nodig hebt om in 1 keer te slagen

Werkt super smooth op desktop, tablet en mobiel

Demo video’s

Zo word jij een theorie topper πŸ‘‡

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik de video’s bekijken?

Je kunt de video's bekijken op je telefoon, laptop, tablet of desktop. Eigenlijk op elk apparaat. Zolang je maar een goede wifi of data verbinding hebt.

Zijn de video’s gelijk aan het CBR examen?

De vragen zijn niet 100% hetzelfde. Wij zijn immers niet het CBR πŸ˜‰ Maar je zal veel vragen direct herkennen tijdens het examen. Wij doen er namelijk alles aan om onze videocursus examengericht te houden. Echter is het onmogelijk om dit ten alle tijden te realiseren. Daarnaast zou het volgens ons zelf illegaal zijn om exact hetzelfde aan te kunnen bieden.

Hoe lang kan ik de video’s bekijken?

Je kunt de video's zolang als de tijdsduur van je gekozen pakket bekijken. Dus bij een Spoed Pakket is dat maximaal 24 uur.

Ik ben dyslectisch. Is dit iets voor mij?

Jazeker! Onze videocursus is geweldig als je dyslectisch bent. Je kunt de video's namelijk op je eigen tijd bekijken. Vind je een bepaald onderdeel lastig, kun je het pauzeren om extra notities te maken of herhalen hoe vaak jij dat maar wilt. πŸ€™

Ik kan niet goed Nederlands lezen. Is dit iets voor mij?

Jazeker! Wij geloven dat het voor iedereen haalbaar is om in 1 keer te slagen voor het theorie examen. Als Nederlands niet jouw moedertaal is, is onze videocusus een fantastische oplossing. Quincy legt alles in simpele maar duidelijk taal uit.