Pakketten
Hoe werkt het?Contact
Bestellen
Inloggen
Bestellen Inloggen
Blog Post

Vlot en Doeltreffend Auto Theorie Leren bij Theorie Toppers

Theorie Toppers - 2 min lezen

Leren voor je auto theorie klinkt niet zo leuk. Heb je zin om binnenkort auto te leren rijden? Dan moet je natuurlijk eerst je auto theorie leren om een succesvol theorie-examen af te leggen bij het CBR.

Bij Theorie Toppers helpen we je graag om op een goedkope, makkelijke en plezierige manier in één keer te slagen.

Auto theorie leren voor iedereen

Om onze auto theorie cursus te starten heb je helemaal geen voorkennis nodig. We leggen alle leerstof stap voor stap aan je uit. Als het toch niet meteen duidelijk is, kun je het zo vaak herhalen als je wilt. Voor hen die nog niet volledig met de Nederlandse taal vertrouwd zijn, hebben we Engelse ondertiteling.

In totaal hebben we vier uur aan video materiaal om je klaar te stomen voor een geslaagd auto theorie-examen. Je kunt de video’s vanaf elk gewenste locatie in volle HD-kwaliteit bekijken. Via je laptop, computer of zelfs op je mobiel; de keuze is aan jou.

Je hoeft je ook niet druk te maken om een dik auto theorieboek. We hebben deze zware en saaie boeken, op een leuke manier van lesgeven, voor je samengevat in slechts twee documenten. Eentje met een overzicht van alle verkeersborden en de ander met een overzicht van belangrijke verkeersbegrippen, zoals o.a. stilstaan en parkeren, gebruik van lichten en gevaarherkenning.

Regelmatig oefenen

Alle pakketten bevatten oefen auto theorie-examens waarmee je kan peilen hoe goed je de leerstof begrijpt. Door middel van alle oefenexamens af te leggen, weet je dus heel goed wat je te verwachten staat.

Door vaak te oefenen ben je snel vertrouwd met de formulering van de examenvragen. Als je eenmaal de fout maakt een vraag niet grondig te lezen, zul je dit geen tweede keer doen. Zo verspil je geen poging om het theorie-examen bij het CBR af te leggen. Na het volgen van deze online cursus zal je de eerste keer slagen.

Op je plaats, klaar, start

Kom gauw te weten wat je van het auto theorie-examen bij het CBR kan verwachten. Wij draaien je warm om in één keer succesvol te zijn. Wil je snel beginnen met je praktijk? We verkwisten je tijd niet met onnodige kennis. Je krijgt alleen specifiek wat je nodig hebt om voor het examen te slagen en binnen de kortste keren veilig op de weg te rijden.

Bovendien wordt onze cursus altijd bijgewerkt met de nieuwste verkeersregels. Je kunt de lessen onbeperkt bekijken, net als Netflix. Zo leer je alle examen onderdelen op je eigen tempo. Koop snel een van onze pakketten waarbij je 1 week, 3 weken of zelfs 1 maand toegang krijgt tot de video’s en veel meer.

Naast het auto theorie-examen kunnen we je ook helpen om de theorie voor je bromfiets te leren en te oefenen. De opzet is hetzelfde, maar dan gericht op het bromfiets theorie-examen. Meer info vind je hier.

Lees ook

Klaar voor de start?

Kies een pakket

Start met het Deluxe pakket

Bromfiets Deluxe

  Prijs
  €59,99
  Aantal dagen
  31
  Oefenexamens
  5
  Verkeersborden
  Verkeersbegrippen
  Streamen op 1 scherm tegelijk
Aanbevolen

Bromfiets Premium

  Prijs
  €49,99
  Aantal dagen
  21
  Oefenexamens
  4
  Verkeersborden
  Verkeersbegrippen
  Streamen op 1 scherm tegelijk

Bromfiets Lite

  Prijs
  €39,99
  Aantal dagen
  7
  Oefenexamens
  3
  Verkeersborden
  Verkeersbegrippen
  Streamen op 1 scherm tegelijk